Kiehisten perhepartio


Kiehisten perhepartio on tarkoitettu alle partioikäisille (vauvasta ekaluokkalaisiin) lapsille aikuisen seurassa.


Perhepartio kokoontuu kerran kuussa sunnuntaisin klo 10:00. Lisäksi perhepartiolaiset voivat osallistua lippukunnan muuhun toimintaan, kuten itsenäisyyspäivän lipunnostoon ja joulukuun
puurojuhlaan ja huhtikuussa partioviikolla järjestettävään Yrjönpäiväjuhlaan.

Omissa kokoontumisissa mukaan tarvitsee sään mukaisen varustuksen, pienet EA-tarvikkeet ja reipasta
mieltä. Mahdollisista muista tarvikkeista ilmoitetaan erikseen. Kokoontumisissa on vaihtuva ohjelma ja paikka. Pyrimme kuitenkin aina järjestämään kokoontumiset nuotion äärelle.

Lisätietoa kokoontumisista saa Kiehisten Facebook-sivulta sekä ilmoittautumalla sähköpostilistalle. Ilmoittautuminen onnistuu lähettämällä viestiä osoitteeseen perhepartio.kiehiset@gmail.com

Syksyn 2022 kokoukset


● su 28.8. klo 10 Hiihtomajan metsä. Kokoonnumme Hiihtomajan parkkipaikalle (osoite: Jokelantie 27, Tuusula), josta lähdemme yhdessä aistien seikkailulle syksyiseen metsään. Nuotiopaikalle on matkaa noin 1 km suuntaansa. Tämä kerta on tutustumiskerta perhepartion toimintaan, joten kaikki halukkaat ovat tervetulleita
kokeilemaan – toki meidän toiminnan voi aloittaa missä kohdassa vuotta tahansa.
● 1.-2.10. Perhepartion yöretki Askolassa ja seikkailu Askolan Hiidenkirnuille. Nukumme omissa teltoissa, teemme ruokaa yhdessä ja yöpaikan vieressä on tarvittaessa lämmintä sisätilaa. Myös päiväretki osallistuminen on mahdollista.
● su 30.10. klo 10 Terholan kuntorata (osoite: Impoonkatu 25, Järvenpää). Suunnistusharjoitus perheen pienimpien kanssa. Kartta, kompassi ja nuotioeväät mukaan.
● su 27.11. klo 10 Pikkujoulut Leilan majalla (osoite: Kukkakuja 3, Järvenpää) Piparien paistoa ja pohdintaa kuka minä olen ja mistä minä tulen?
● ti 6.12. Itsenäisyyspäivän lipunnosto Kirkonmäellä
● joulukuussa koko lippukunnan yhteinen Puurojuhla

Kevään 2023 kokoukset
● su 8.1. klo 10 Paikka ja teema ilmoitetaan myöhemmin
● su 5.2. klo 10 Paavonpolun perinteiset pulkkailut ja nuotioletut (osoite: Vanha Valtatie 66, Järvenpää)
● su 5.3. klo 10 Paikka ja teema ilmoitetaan myöhemmin
● la 1.4. tai su 2.4. klo 10 Paikka ja teema ilmoitetaan myöhemmin. Keskustellaan yhdessä kumpi päivä on parempi, koska sunnuntai on palmusunnuntai, jolloin virvotaan.
● su 7.5. klo 10 Paikka ja teema ilmoitetaan myöhemmin
● 10.-11.6. Perhepartion yöretki


Tervetuloa mukaan!
Veera Bergström ja Minna Viskari