Mukaan partioon lapsena tai nuorena

Partio on hauska, monipuolinen ja hyödyllinen harrastus. Partio tarjoaa paljon mukavaa tekemistä, kuten yhdessä leikkimistä, pelaamista, uusien taitojen oppimista sekä retkiä ja leirejä. Partiossa saa uusia kavereita ja solmitaan ystävyyssuhteita, jotka kestävät parhaimmillaan läpi elämän. Partio on harrastus, joka on täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä!

Partiotoiminta tukee kasvua ja kannustaa kehittymiseen omana itsenään ja osana ryhmää. Lapsi/nuori oppii ympäristön ja toisten ihmisten huomioimista, erilaisia taitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä vastuunottamista. Partio on kaikille avoin, maailmanlaajuinen harrastus.

Kiehisissä lapset ja nuoret kokoontuvat yleensä lippukunnan tiloissa viikoittain samanikäisistä koostuvan pienryhmän kanssa. Ryhmää vetää kaksi (tai kolme) johtajaa. Kokouksissa puuhataan yhdessä, nautitaan kavereista ja opetellaan yhdessä uusia taitoja. Oman ryhmän kanssa myös retkeillään, lähdetään leireille ja osallistutaan isompiin paikallisiin partiotapahtumiin.

Kaikki partiossa tehtävät asiat perustuvat partio-ohjelmaan, joka koostuu lukuisista erilaisista ja eri-ikäisille suunnatuista aktiviteeteista.

Kiehisten ryhmiin voit tutustua Ryhmät-valikosta. Mukaan pääsee milloin tahansa ottamalla yhteyttä oman ikäkauden ikäkausivastaavaan.