liity partioon!
liity
liity

Kiehisten sinivihreä huivi on ollut laadukkaan partiotoiminnan tae jo vuodesta 1975. Kokoonnumme Järvenpään keskustassa Kirkonmäellä sijaitsevalla kolollamme. Jäseniä on vajaa pari sataa. Toimintaa on kaiken ikäisille, tervetuloa mukaan!

kuvia toiminnasta flickrissä!
Uutiset
Ajankohtaista

Hyvää joulua!

Vuosi lähenee loppuaan, mutta onneksi ensi viikolla on vielä talvileiri Kuurankukka seikkailijoille ja sitä vanhemmille.

Kokoukset jatkuvat taas loppiaisen jälkeen.

Haluatko aloittaa partion?

Kiehisten toimintaan ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset, nuoret ja aikuiset.

Ykkösluokkalaiset ja nuoremmat ovat tervetulleita vanhempien kanssa noin kerran kuussa järjestettävän perhepartion toimintaan. Lisätiedot perhepartio@kieh.fi.

Kakkosluokkalaiset ja sitä vanhemmat lapset ja nuoret osallistuvat viikottain järjestettävään toimintaan. Lisätietoja voi kysyä täältä löytyvältä oikean ikäkauden yhteyshenkilöltä.

Uutiset
Tapahtumat
6.3. Vanhempainilta LPK
17.3. Kevätkokous LPK
30.3. Piirin kevätkokous LPK
5.-7.4. ROKK LPK
19.-28.4. Haltinvaellus II/19 KOVA
22.-28.4. Partioviikko
25.4. Yrjönpäiväjuhla LPK
11.5. Järvenpää-päivä

Kesäleiri 2018

27.08.2018 klo 23:37

Kiehisten ikioma kesäleiri pidettiin Tammelassa 30.7.-5.8.

Kesäleirille lähdettiin maanantaiaamuna bussilla kolon pihasta. Paikan päällä oli luvassa lounas ja telttojen pystytystä. Leirin teemana oli Paluu tulevaisuuteen, ja kasarielokuvatrilogian mukaisesti ensimmäisenä päivänä rakennettiin aikakone vanhasta auton raadosta.

Aikakoneen kanssa matkattiin tiistaina Villiin länteen, jossa harjoiteltiin tuohon maailman aikaan tärkeitä taitoja, muun muassa lassoamista ja jousipyssyllä ampumista. Leiriläiset pääsivät myös kokeilemaan kullanhuuhdontaa.

Keskiviikkona sudenpennut lähtivät aamutuimaan tutustumaan läheiseen Hämeen luontokeskukseen, ja pääsivät aamun aikana myös eräjormakasteeseen luonto-oppaan johdolla. Tämän jälkeen alkoi sudenpentujen haikki, jonka aikana lapset rakensivat varaosan edellisiltana rikki menneeseen aikakoneeseen.

Illalla aikakone saatiinkin toimimaan, ja jengi kuljetettua 80-luvulta tähän päivään - ja vähän ylikin. Torstaina oli tulevaisuuspäivä, jolloin syötiin teemanmukaisesti kasvisruokaa. Sudenpennut lähtivät lounaan jälkeen kotimatkalle.

Torstai-iltana alettiin valmistautumaan Kiehisten legendaariseen riihitykseen, eli yhden yön vaellukseen, jonka aikana pääsee koettelemaan omia ja ryhmänsä partiotaitoja.

Perjantaiaamuna alkoi riihitys, ja lauantaina leiripaikalle palasikin joukko väsyneitä riihittäjiä. Lounaan ja saunomisen jälkeen lepo siis maittoi, myös johtajille. Illalla syötiin hyvää ruokaa ja juhlittiin hyvin mennyttä riihitystä - pääsiväthän kaikki osallistuneet omasta luokastaan läpi.

Sunnuntaina pakattiin sopivasti edellisillan sateessa kastuneet kamat ja lähdettiin kohti Järvenpäätä.

Lue koko juttu